Tallers musicals - Escola Música Sant Vicenç dels Horts
584
page-template-default,page,page-id-584,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tallers musicals

El tallers musicals representen la nostre aposta empresarial per plantejar la formació musical i artística des de un altre punt de vista, més lúdica. Els tallers estan pensats i dissenyats per que els alumnes aprenguin i al mateix temps gaudeixin de l’activitat.

taller-juguem

Juguem amb la música

Taller de sensibilització musical. Treballarem ritmes, l’oïda, les cançons i l’afinació a través de jocs musicals. Un taller lúdic per començar a divertir-se amb la música. Places limitades.

-Més informació-

taller-combo

Combos, composició i creativitat musical

Taller pensat per a grups que vulguin tocar en banda: bateria, baix, guitarres, veus i altres instruments on els alumnes crean la seva pròpia banda, composen les seves pròpies cançons i desenvolupen la seva creativitat musical sempre amb el professor de COMBO que els ajuda a créixer com a banda.

taller-percussio

Percussions del món

Un taller molt divertit per aprendre a tocar els diferents instruments de percussió i al mateix temps reconèixer diversos instruments de percussió de tot el món. Fabricar-los i tocar-los. Iniciació al llenguatge rítmic. Places limitades

taller-guitarra

Taller de guitarra moderna. Joves i adults

Un taller pensat per iniciar als principiants en el món de la guitarra moderna. Es treballa en grup i a través de l’aprenentatge dels acords i les melodies.